Arbitrage Betting Strategy Guide3 min läsning

Betting Strategi

Arbitrage avbildas samtidigt som den heliga graden av sportspel och ett krävande, styvt finansiellt verktyg. Sanningen är emellertid mycket intressantare.

Arbitrage Art

Arbitrage betting är praxis att utnyttja prisskillnader mellan motsatta resultat vid samma händelse för att landa en garanterad vinst. Normalt är vinstmarginalen vid placering av dessa satsningar cirka 2-3%, så spelarna behöver stora krukor för att landa stora vinster.

Arbitrage skiljer sig från säkring genom att satsningar bara placeras när du tjänar pengar oavsett vad resultatet är, medan säkringar vanligen används för att minimera eller skydda mot potentiella förluster.

En arbitragesats betecknas allmänt som en ”arb”, och de som placerar den är ” arbers ”.

Jämförande odds

En metod för arbitrage vadslagning är att titta på oddsen för händelser i hopp om att upptäcka skillnader mellan bookies priser eller hitta användbara specialerbjudanden / pengar tillbaka triggers.

Den svåraste delen av arbitrage är att identifiera potentiella möjligheter. I allmänhet ser den här spelstrategin efter de spel som system som gynnar underprissatta underhundar eller tydliga missförhållanden direkt skulle skriva av. Starka spel är arbens livsblod .

I   fotbollsspel , Champions League-matchen mellan Real Madrid och Bayern München den 23 april är ett bra exempel.   Betfair Sport   hade pre-match odds på 6/4 på Real, 19/10 på Bayern och 13/5 i draw. Arbers skulle leta efter de högsta oddsen på varje utfall vid varje bookie för att placera vad som inte kan gå förlorade. Alternativt kan spelarna välja på Betfair Exchange  tillbaka eller ligga   händelser till vissa priser och vänta på att se om deras odds matchas.

Fotbollsspel är tufft för denna typ av strategi, eftersom det finns tre resultat och vadslagningsvolymen är höga. En mer bördig mark är i spel   snooker vadslagning .

Neil Robertsons match mot underdog Li Yan i 2014 China Open Qualifying såg till exempel flera chanser till framgångsrika arbeten i ramspelet, eftersom ingen spelare spelar ofta matchande vinnande raster. Så att stödja varje spelare att vinna ramen när de inte var vid bordet gav tillräckligt höga odds för att garantera vinst.

Nyckeln är att jämföra så många odds som möjligt, eller spela marknader med snabba prisändringar, för att kapitalisera på skiften.

Cross-Market Arbitrage

Vad många spelare inte inser är hur flexibel arbitrage är. Att jämföra odds för värdeskillnader handlar inte bara om att spekulativt jämföra priser och avtal, det handlar om att vara kreativt med marknaderna.

Ett enkelt exempel från fotbollsspel är att blanda matchmål och rena arkmarknader. Om du gör tillbaka hemlaget för att göra mer än 0,5 mål, och bortteamet ska hålla ett rent blad, oavsett om det går överens, garanteras du en vinst.

Men antalet marknader som kan blandas och matchas för att göra vinsten är potentiellt stor och varierar från sport till sport. Det är även möjligt (men lite mer riskabelt) att blanda före matchning och   in-play satsningar   för att spåra prisförändringar.

Undersök marknaderna som finns på Betfair Sports   för att se vilka som representerar liknande resultat och hur priserna kan jämföras med värde, för att börja utveckla din egen arbitrage strategi.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*