La Liga Betting5 min läsning

Fotboll Resultat

La Liga, även känd som Primera Division, är den bästa flygningen av elitnivå spanska fotboll, som motsvarar  Premier League , Bundesliga eller   Serie A . Även om Premier League leder vägen vad gäller vadslagning spelar de bästa spelarna fortfarande i Spanien.

Det är ingen slump att när de största europeiska troféerna har spelat under det senaste decenniet, har span från Spanien alltid kommit ut på toppen. Med många unga södra amerikaner i synnerhet gå med i de stora namnen som har varit i ligan i åratal, är intresset från hela världen fortfarande hälsosamt.

Visst, törst efter fotbollsmatchning alternativ för den här ligan visar inga tecken på att minska, och med en uppsjö av tillgängliga marknader finns det tillräckligt för att hålla punter lycklig.

Populära La Liga Betting Markets

La Liga Betting marknader förändrar vanligtvis inte mycket från de andra stora europeiska ligorna. Du kan hitta La Liga Odds på en rad resultat, och några av de mer populära satsningarna ingår nedan:

När som helst målskytt   | Mycket enkelt är det här en satsning som ligger på grundval av att en given spelare kommer att poängera någon gång i matchen. Tidpunkten för varje mål med denna speciella satsning är irrelevant, eftersom det finns andra marknader i spel som tar hänsyn till om en punter vill lägga en tid när ett mål görs.

La Liga odds för en  när som helst målskytt   vadslaget kommer att variera mycket, och ju kortare oddsen är, ju mer sannolikt spelaren ska göra. Värdet kan uppenbarligen hittas genom att satsa på de spelare som sällan befinner sig på resultatlistan. Till exempel, om en försvarare, eller ens en målvakt, bestämmer sig för att gå upp på fältet för en sen uppsättning.

Halvtid / Fulltid  | Förutsättningen för denna mycket populära marknad är att punter korrekt förutsäger vilket lag som helst kommer att vinna på halvtid och på heltid. Samma lag kan väljas i varje enskilt fall, eller ett lag kan väljas för att vara ledande på halvtid och den andra på heltid. Det finns också ett teckningsalternativ som ska användas, antingen i ena halvan eller den andra, eller båda halvorna, t ex Draw / Draw.

Det är värt att forska tidigare matcher för att avgöra om ett lag är bäst i den första eller andra halvor, och hur ofta, om alls, de kan komma tillbaka till en vinnande position i den andra halvan ska de gå bakom i den första . Längre La Liga odds kommer att ges till de lag som har en fattigare rekord i detta avseende och kan fluktuera beroende på nuvarande form.

Pichichi / Zamora   | Tilldelad i slutet av säsongen till toppscorer och målvakt som har erkänt minst, marknaderna för Pichichi (toppscorer) och Zamora (minst tillåtna mål) är fortfarande populära under ligakampanjen. Under lågsäsong är det värt att shoppa på några av bästa fotbollsspelplatser för att få värde.

Ta en titt på fixturerna från föregående säsong och se om det tenderar att vara ett mönster när vissa spelare gör poäng eller erkänner mer, och placera strategiska satsningar i enlighet därmed. Eftersom odds på denna marknad tenderar att gå upp eller ner direkt efter ett spel är det ofta den bästa tiden att se marknaden och upptäcka någon betydande rörelse.

Säkerhetskopiera en La Liga-vinnare

Det är uppenbart att bakom en vinnare för en liga vara en relativt svår uppgift, eftersom det finns cirka 20 lag att välja mellan, och det finns värde att hitta på denna speciella marknad om du håller dig borta från Barcelona och Real Madrid. Under de senaste 38 åren har andra La Liga-sidor vunnit titeln på bara nio tillfällen.

Det är dock värt att studera den europeiska och sena säsongen från tidigare årstider för att förstå vilken av de övriga som kanske kommer att ge Spaniens traditionella topp två en löpning för sina pengar, särskilt i slutet av säsongen när de kan sluta åka. Pre-season spelare överföringar kan också ofta avgöra om det kommer att bli en spik i La Liga odds för vissa lag, så att hålla ett öga på den marknaden kan visa sig fördelaktigt.

La Liga Betting

Transfer Specials La Liga Betting

La Liga trender för denna typ av satsning skiljer sig inte från någon annanstans på det europeiska fotbollsspektrumet. Odds ges utifrån den förväntade sannolikheten för att en spelare flyttar till en klubb under en bestämd period, dvs överföringsfönstret.

Varje sommaröverföringsfönster håller sig från 1 juni till 31 augusti och vinterfönstret från 1 jan till 31 jan, om inte annat avtalats, och ofta kommer marknaden att flytta, ofta vild, under den tiden då fler och fler spelare är knutna till olika klubbar.

Det är emellertid inte bara under de perioder som marknaderna erbjuds, främst på grund av populariteten för denna typ av satsning. Odds ges innan ett fönster öppnas till exempel är i stort sett mer attraktivt för punter. Flyttningar för stora namn spelare kommer nästan alltid att generera en marknad och, om så är fråga, kan bookmakare erbjuda specialerbjudanden på mindre kända exponenter.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*