Ingen Reklam Tack

Ingen Reklam Tack

Ingen reklam tack-skyltar i valfritt utförande og färg. Brevlådaskylt med namn och ingen-reklam-tack.
Se vårt stora urval av brevlåda-klistermärken med ”ingen reklam tack” i vår webbshop. Med ett ”ingen reklam tack” -tecken hjälper du miljön.
Genom att säga nej tack till direktreklam, tar du ett bra steg mot en bättre miljö.

Direktpostreklam är ett enormt slöseri med resurser som är helt onödigt. I Sverige spenderas mer än 10 miljarder på direktreklam.

Om vi ??alla gör något aktivt för att undvika slöseri med resurser kommer det att vara bra för våra barn, barnbarn och alla kommande generationer.
Det finns inga obegränsade resurser på vår planet. Samtidigt blir vi fler och fler människor, så vi måste fokusera på att göra alla förbättringar som är bra för vår miljö.

Att få ett ”ingen reklam tack” i sin brevlåda är en enkel och snabb lösning på ett miljöproblem. Du kan alltid hitta alla annonser för livsmedelsbutiker online på internet, så det finns inget behov av en reklam per post.
Det är mycket smartare att se annonser online där du enkelt kan söka efter exakt det erbjudande du saknar.

Undvik att få reklam i din brevlåda genom att sätta ett ”ingen reklam tack” på din brevlåda.

Du kan få en trevlig och personlig brevlåda med namn, husnummer och gatunamn i brevlådan. Detta brevlådeskylt har 6 års slitagaranti och kan produceras i många färger och storlekar.
En brevlåda är det första du ser när du besöker. Därför har du med en personlig brevlåda möjlighet att visa vem du är.

Du kan sätta ihop din postlåda-klistermärke med ”ingen reklam tack” för att passa din familj. Du kan inkludera alla namn på människor och husdjur i brevlådan.
Du kan också välja att ha gatunamn på din brevlåda klistermärke så att du kan se var du bor.